parking poduim

The parking podium is a space to show talents through music, performances, comedy, or whatever tickles your fancy! We transform the public parking spot of Tajine and The School to a talent podium.

Feel free to contact us if you would like to participate or decide at the festival!


We can announce proudly a spectacular concert of the talented rapper GRACI !

Bibliography (dutch): 

Graciano Dos Santos Sebastiao oftewel ‘Graci’ zette zijn eerste stappen onder de naam ‘Yung Graci’. De jonge rapper uit Overpelt groeide op in een omgeving waar muzikale diversiteit een troef was. Zijn eerste volwaardige ep ‘Kalender Ellende’, werd zeer positief onthaald met daarbij als uitschieter ‘Wees niet te laat’. Graci is een zeer divers artiest die graag experimenteert met verschillende stijlen en geluiden. Zijn muziek is een aangename samenbloei van rouwe street knowlegde en scherpzinnige poëzie. In 2016 werd Graci geselecteerd voor de Nieuwe Lichting en kreeg op die manier airplay op Studio Brussel, daarnaast is zijn single ‘Vandaag’ op de Nederlandse radio FunX gedraaid (Doop van de week) en gaf hij bij MNM en Puur een volwaardige live sessie. In de zomer van 2017 deed Graci een kleine tour in België. Hij stond onder andere op Summerfestival in Antwerpen en Grensloos (Summercamp) in Hasselt.
Daarnaast werd Graci door Ubisoft gevraagd om mee te werken aan de soundtrack voor de game ‘Watch Dogs 2’ en maakte hij in opdracht van TV Limburg een aantal titelsongs.

More music: